Om oss

Innovativa och skräddarsydda lösningar inom industri

BTB International är specialiserade på att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar för att optimera och effektivisera företagens produktionsverksamhet.

Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom industriell teknik är vi dedikerade till att hjälpa företag att bli mer konkurrenskraftiga genom att integrera avancerade digitala lösningar och teknologier i deras verksamhet.

Vårt team av kvalificerade och erfarna specialister och är dedikerade till att förstå dina unika behov och utmaningar. Genom att samarbeta nära med dig, analysera din produktionsprocess och identifiera områden där förbättringar kan göras, kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet.

Vi erbjuder en omfattande portfölj av professionella tjänster inom automation och teknisk konsultation. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi företag att effektivisera sina processer, optimera sin produktivitet och maximera sina resultat.

Vi är specialiserade på automation och erbjuder skräddarsydda lösningar för att automatisera dina industriella system och processer.

Vårt erfarna team av ingenjörer och tekniker kan ta hand om allt från design och installation till idrifttagning och support.

Vi strävar efter att optimera din produktionskapacitet och minska manuella arbetsuppgifter genom att implementera avancerade automationslösningar.

0 +
Års erfarenhet
0 %
Nöjda kunder
0 +
Projekt

Våra tjänster

Vi är mer än bara en leverantör – Vi är din pålitliga partner och vi är här för att stödja dig genom hela processen – från analys och design till implementering och support.

Automation är nyckeln till att effektivisera och optimera verksamheter genom att automatisera uppgifter och processer med hjälp av teknik och system.

Projektledning handlar om att effektivt organisera, planera och leda projekt för att uppnå specifika mål inom angivna tidsramar och resurser.

Avgörande process där system och utrustning kontrolleras, testas och tas i bruk för att säkerställa att de fungerar korrekt och effektivt enligt specificerade krav och standarder.

Industriell IT involverar användningen av avancerad teknik och system för att optimera produktionsprocesser och förbättra effektiviteten inom industriella miljöer.

Processen att planera och designa elsystem och installationer för att säkerställa säkerhet, funktionalitet och överensstämmelse med gällande elektriska normer och krav.

Övervakning och styrning på distans. Innovativ lösning som ger dig full kontroll över dina industriella system och processer utan att behöva vara på plats.

Låt oss hjälpa dig

Oavsett om du behöver automationslösningar, elprojektering, projektledning eller remote control-tjänster, så kan du lita på oss som din pålitliga partner.

Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster, skapa långsiktiga relationer och vara en del av din framgångshistoria. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Tveka inte att höra av dig